Lägerskola- Vår

28 april, 2018 – 10 juni, 2018 heldag
2018-04-28T00:00:00+02:00
2018-06-11T00:00:00+02:00

Till Vässarö kan du åka på lägerskola med din skolklass, fotbollsförening, lan-kompisar, ungdomsföreningar.. ja alla barn och ungdomsföreningar och grupper är välkomna!

På ön kan du sysselsätta dig med massor av roliga aktiviteter. Klättring, bastu, bad, disco – finns en rad olika aktiviteter som du kan läsa om under Aktiviteter på Vässarö.

Besök vår hemsida www.aventyretvassaro.se

Är du intresserad av att jobba som lägerskolevärd?

Att jobba på på lägerskola brukar vara ett annorlunda vis att möta sin favorit-ö på. Du jobbar i köket eller som guide ute.

Lägerskolesäsongen drar i gång i slutet av april och håller på till början av juni. Under hösten är det lägerskola från mitten av augusti till oktober.

Varje säsong behöver vi ett tiotal ungdomar som blir anställda som lägerskolepersonal för att sköta verksamheten.

Vi emot ansökningar för såväl våren som höstens lägerskola, lön utgår.

Maila lite info om dig själv, ange vilken period du vill jobba samt hur vi kommer i kontakt med dig.

Frågor och funderingar, kontakta Sannah

sannah@scoutkansliet.se  070-7556465