Existera 2018

existera 2017

…ett läger om livet

Välkommen till Existera,  ett läger på Vässarö för dig som är 16-18 år.
På Existera utforskar vi livet – vad är det och hur vill jag leva mitt liv?
Med teman som kroppen, känslor, tankar, drömmar, grupper, liv i universum, samhällen, vänskap, kärlek och relationer, utforskar vi tillsammans. Vi samtalar, inspireras av andras tankar, målar, dansar, mediterar, reflekterar, utmanas och utvecklas. Vi seglar, paddlar, sover i hängmatta, provar yoga, klättrar och har ljusspår och lägerbål.
Vi njuter av soluppgång och solnedgång. Träffar nya vänner.
Vi kallar vårat utforskande för ”Så pass” för det är varken kurspass
eller läs pass – vi lär inte ut något. Vi sår frön, som vi var och en
väljer om de ska gro eller inte. Och pass – att passa en boll, samarbeta,
eller en förutsättning för en resa.
Välkommen att vara med på en inre resa – Existera!

Existera är ett tvådelat läger, där man deltar en helg i maj samt två veckor under juli.
På majhelgen sover inomhus och äter mat i matsalen och under sommarveckorna bor vi i tält och äter mat ute. Vi jobbar i patruller och efter scouternas värderingar – men du behöver inte vara scout för att vara med.

Lägret leds av Kaspra Eriksson, Scoutledare, ledarutvecklare och terapeut, med många års erfarenhet av ungdomsarbete och personlig utveckling. Med ett kompetent team av scoutledare och Vässarös funktionärer skapar vi ett  spännande livsåskådningsläger.

Datum:

Del 1: 9-13 maj 2018

Del 2: 16-27 juli 2018
Återträff helgen vecka 43 2018

Anmäl dig här >>
Sista anmälningsdag är 10 april 2018.
För att din anmälan ska vara giltig ska hela lägeravgiften vara betald.
Anmäler du dig, och betalar före 30 mars 2018 får du 10% rabatt på lägeravgiften.

Pris:
3995:-

För mer frågor och funderingar mejla
existera@vassaro.se

hopppjj