Lägerskola- Höst
Aug 13 – Okt 7 heldag

Till Vässarö kan du åka på lägerskola med din skolklass, fotbollsförening, lan-kompisar, ungdomsföreningar.. ja alla barn och ungdomsföreningar och grupper är välkomna!

På ön kan du sysselsätta dig med massor av roliga aktiviteter. Klättring, bastu, bad, disco – finns en rad olika aktiviteter som du kan läsa om under Aktiviteter på Vässarö.

Besök vår hemsida www.aventyretvassaro.se

——————————————————–

Är du intresserad av att jobba som lägerskolevärd?

Att jobba på på lägerskola brukar vara ett annorlunda vis att möta sin favorit-ö på. Du jobbar i köket eller som guide ute.

Lägerskolesäsongen drar i gång i slutet av april och håller på till början av juni. Under hösten är det lägerskola från mitten av augusti till oktober.

Varje säsong behöver vi ett tiotal ungdomar som blir anställda som lägerskolepersonal för att sköta verksamheten.

Vi emot ansökningar för såväl våren som höstens lägerskola, lön utgår.

Maila lite info om dig själv, ange vilken period du vill jobba samt hur vi kommer i kontakt med dig.

Frågor och funderingar, kontakta Sannah

sannah@scoutkansliet.se  070-7556465

aventyret_logotyp

Konfåterträff @ Vässarö
Okt 26 – Okt 28 heldag

Återträff för sommarens konfirmander.

Nu får konfirmanderna äntligen åka tillbaka till Vässarö igen och träffa både gamla och nya kompisar.  Återträffen är för både Konfiormationslgäer I och konfirmationläger II

På ön kommer ni att sova i stugor så tänk på att ta med lakan och varma kläder eftersom vi kommer vara ute en hel del.

Konfirmanderna är välkomna att stanna på Ris och Röj som börjar efter återträffen.

Läs mer om Ris och Röj här >>

Inbjudan till återträffens skickas ut under hösten.

Ris & Röj- Höst @ Vässarö
Okt 28 – Nov 4 heldag