TING
Sep 15 – Sep 16 heldag

Gör dig redo! Den femtonde september behöver vi dig!

ting-17

SAGAN OM TINGEN

Vad händer?

Ett mörker har lagt sig över Stockholmsregionen och Elrond har kallat på de fyra scoutdistrikten Stockholm, Birka, Södertörn och Roslagen från Stockholmsregionens yttersta hörn för att i Vattnadal (Vässarö) besluta vad som ska göras med tingen. Han kallar dig till Vässarö den 15-17 september.

Vad är Ting?

Ting är årsstämman för USC-AUna i Stockholmsregionen. Det är här vi utmanare väljer vilka som ska representera oss i vårt distrikts USC-AU och vad ledamöterna ska fokusera på under kommande år. Det är också en sjukt kul helg där en träffar gamla och nya vänner från alla distrikten i Stockholmsregionen (Birka, Roslagen, Stockholm, Södertörn).

Vad behöver jag ha med mig?

Vi sover ute men äter inne (du behöver alltså inte några matsaker med dig)

• Tält (prata gärna ihop er med vänner så slipper alla ta med varsitt)
  • Necessär
  • Sovsäck
  • Liggunderlag
  • Kläder efter väder
    Och ett glatt humör såklart

Varmt välkomna, och kom ihåg att vi behöver dig!

//Stockholmregionens USCAU

Mer information?
Nedan följer några användbara länkar:

Anmälan >>

Facebook-Event >>

Välkommen på Ting 2017!
15-17 september

Ris & Röj – Höst @ Vässarö
Okt 29 kl. 15:00 – Nov 5 kl. 14:00

Söndag 29 oktober- söndag 5 november

Anmälan till R.O.R Höst – kan göras här >>

Vässarödagen
Feb 21 kl. 00:00 – 23:45

unnamed

Den 21 februari tar man på sig sin Vässarö-tröja och sprider goda ord om Vässarö. Man får med fördel lägga upp en bild på sig själv i sin Vässarötröja och sprida på sociala medier med haschtaggen #Vässarödagen

Så låt den 21 februari från och med nu bli en härlig påminnelse om vår fina ö i Roslagens skärgård!unnamed

Ris & Röj – Light @ Vässarös
Mar 26 – Mar 28 heldag

i år 2018 kör vi en liten smygvariant. Om du vill komma och hjälpa till att öppna ön inför skarpt läge så kör vi RORLOL.L med ett extra L – RORLOL-Light!

Öppningen börjar i lugn och ro från måndag 26 mars, och du får stanna till minst onsdag 28 mars.

Sedan fortsätter Ris& Röj som vanligt 28 mars – 8 april

Läs mer här >>

Lägerskola- Vår
Apr 28 – Jun 10 heldag

Till Vässarö kan du åka på lägerskola med din skolklass, fotbollsförening, lan-kompisar, ungdomsföreningar.. ja alla barn och ungdomsföreningar och grupper är välkomna!

På ön kan du sysselsätta dig med massor av roliga aktiviteter. Klättring, bastu, bad, disco – finns en rad olika aktiviteter som du kan läsa om under Aktiviteter på Vässarö.

Besök vår hemsida www.aventyretvassaro.se

Är du intresserad av att jobba som lägerskolevärd?

Att jobba på på lägerskola brukar vara ett annorlunda vis att möta sin favorit-ö på. Du jobbar i köket eller som guide ute.

Lägerskolesäsongen drar i gång i slutet av april och håller på till början av juni. Under hösten är det lägerskola från mitten av augusti till oktober.

Varje säsong behöver vi ett tiotal ungdomar som blir anställda som lägerskolepersonal för att sköta verksamheten.

Vi emot ansökningar för såväl våren som höstens lägerskola, lön utgår.

Maila lite info om dig själv, ange vilken period du vill jobba samt hur vi kommer i kontakt med dig.

Frågor och funderingar, kontakta Sannah

sannah@scoutkansliet.se  070-7556465

aventyret_logotyp

Lägerledarsamling inför MiniScout på Vässarö
Maj 2 kl. 18:00

Om kåren ska åka på läger på Vässarö är ni välkomna på en lägerledarsamling.

Här ger vi er mer information och möjlighet till samverkan innan ni kommer till Vässarö.

Datum för lägerledarsamlingar
2 maj- för kårer som ska på MiniScout
3 maj – för kårer som ska på läger på Vässarö (ej MiniScout eller Palladium)

Båda samlingar hålls på kansliet på Fridhemsgatan 8 i Stockholm kl 18.00 – 21.00