Ris & Röj – Höst @ Vässarö

Anmälan till R.O.R Höst – kan göras här >>

Vässarödagen
Feb 21 kl. 00:00 – 23:45

Den 21 februari tar man på sig sin Vässarö-tröja och sprider goda ord om Vässarö. Man får med fördel lägga upp en bild på sig själv i sin Vässarötröja och sprida på sociala medier med haschtaggen #Vässarödagen

Så låt den 21 februari från och med nu bli en härlig påminnelse om vår fina ö i Roslagens skärgård!unnamed

Konfirmationsläger 1
Singödagen 2018
Jun 30 kl. 09:30 – 17:30

Lördagen den 30 juni 2018 bjuder vi in de boende på Singö till Scouternas lägerö.

Läs mer om Singödagen här >>

Jul 15 – Aug 11 heldag