Konfirmationsläger 1
Singödagen 2018
Jun 30 kl. 09:30 – 17:30

Lördagen den 30 juni 2018 bjuder vi in de boende på Singö till Scouternas lägerö.

Läs mer om Singödagen här >>

Jul 15 – Aug 12 heldag
Konfirmationsläger 2
Jul 16 – Aug 10 heldag
Distriktsläger för Stockholms scoutdistrikt @ Vässarö
Jul 28 – Aug 4 heldag

Distriktsläger på Vässarö 2018
Sommaren 2018 arrangeras distriktsläger på Vässarö. Lägerkommittén ser fram emot ett fantastiskt läger tillsammans med er. Två lägerchefer är nu tillsatta och planeringen är i full gång.

Tid:
Lördag 28 juli – lördag 4 augusti
Avgift:
1430 kr för hela lägerveckan inkl. båt ToR.
(Detta pris gäller för kårer i Stockholms scoutdistrikt)För vem:
Spårare och uppåt

Anmälan:
Distriktslägret är nu fullt!
(1800 deltagare är maxgränsen)

Kontakt: lako2018@scoutkansliet.se

Det första riktiga lägerbrevet skickas ut i mitten på december, då kommer vi att avslöja lägrets tema och berätta mer om programmet.