Ris & Röj – Höst @ Vässarö

Vässarödagen
Feb 21 kl. 00:00 – 23:45

unnamed

Den 21 februari tar man på sig sin Vässarö-tröja och sprider goda ord om Vässarö. Man får med fördel lägga upp en bild på sig själv i sin Vässarötröja och sprida på sociala medier med haschtaggen #Vässarödagen

Så låt den 21 februari från och med nu bli en härlig påminnelse om vår fina ö i Roslagens skärgård!unnamed

Ris & Röj – Light @ Vässarös
Mar 26 – Mar 28 heldag

i år 2018 kör vi en liten smygvariant. Om du vill komma och hjälpa till att öppna ön inför skarpt läge så kör vi RORLOL.L med ett extra L – RORLOL-Light!

Öppningen börjar i lugn och ro från måndag 26 mars, och du får stanna till minst onsdag 28 mars.

Sedan fortsätter Ris& Röj som vanligt 28 mars – 8 april

Läs mer här >>

Lägerledarsamling inför MiniScout på Vässarö
Maj 2 kl. 18:00

Om kåren ska åka på läger på Vässarö är ni välkomna på en lägerledarsamling.

Här ger vi er mer information och möjlighet till samverkan innan ni kommer till Vässarö.

Datum för lägerledarsamlingar
2 maj- för kårer som ska på MiniScout
3 maj – för kårer som ska på läger på Vässarö (ej MiniScout eller Palladium)

Båda samlingar hålls på kansliet på Fridhemsgatan 8 i Stockholm kl 18.00 – 21.00

tor
Lägerledarsamling inför läger på Vässarö @ Scoutkansliet
Maj 3 kl. 18:00

Om kåren ska åka på läger på Vässarö är ni välkomna på en lägerledarsamling.

Datum för lägerledarsamlingar
2 maj- för kårer som ska på MiniScout
3 maj – för kårer som ska på läger på Vässarö (ej MiniScout eller Palladium)

tor
Existera del 1
Maj 10 – Maj 13 heldag

Existera är ett tvådelat läger på Vässarö för dig som är 16-18 år. Man deltar en helg i maj samt två veckor under juli.
På majhelgen sover inomhus och äter mat i matsalen och under sommarveckorna bor vi i tält och äter mat ute. Vi jobbar i patruller och efter scouternas värderingar – men du behöver inte vara scout för att vara med.

Lägret leds av Kaspra Eriksson, Scoutledare, ledarutvecklare och terapeut, med många års erfarenhet av ungdomsarbete och personlig utveckling. Med ett kompetent team av scoutledare och Vässarös funktionärer skapar vi ett  spännande livsåskådningsläger.

Datum:

Del 1: 9-13 maj 2018

Del 2: 16-27 juli 2018
Återträff helgen vecka 43 2018

Anmäl dig här >>
Sista anmälningsdag är 10 april 2018.
För att din anmälan ska vara giltig ska hela lägeravgiften vara betald.
Anmäler du dig, och betalar före 30 mars 2018 får du 10% rabatt på lägeravgiften.

Pris:
3995:-

För mer frågor och funderingar mejla
existera@vassaro.se

——————

existera 2017

Välkommen till Existera,  ett läger på Vässarö för dig som är 16-18 år.

På Existera utforskar vi livet – vad är det och hur vill jag leva mitt liv?
Med teman som kroppen, känslor, tankar, drömmar, grupper, liv i universum, samhällen, vänskap, kärlek och relationer, utforskar vi tillsammans. Vi samtalar, inspireras av andras tankar, målar, dansar, mediterar, reflekterar, utmanas och utvecklas. Vi seglar, paddlar, sover i hängmatta, provar yoga, klättrar och har ljusspår och lägerbål.
Vi njuter av soluppgång och solnedgång. Träffar nya vänner.
Vi kallar vårat utforskande för ”Så pass” för det är varken kurspass
eller läs pass – vi lär inte ut något. Vi sår frön, som vi var och en
väljer om de ska gro eller inte. Och pass – att passa en boll, samarbeta,
eller en förutsättning för en resa.
Välkommen att vara med på en inre resa – Existera!