TING
Sep 15 – Sep 16 heldag

Gör dig redo! Den femtonde september behöver vi dig!

ting-17

SAGAN OM TINGEN

Vad händer?

Ett mörker har lagt sig över Stockholmsregionen och Elrond har kallat på de fyra scoutdistrikten Stockholm, Birka, Södertörn och Roslagen från Stockholmsregionens yttersta hörn för att i Vattnadal (Vässarö) besluta vad som ska göras med tingen. Han kallar dig till Vässarö den 15-17 september.

Vad är Ting?

Ting är årsstämman för USC-AUna i Stockholmsregionen. Det är här vi utmanare väljer vilka som ska representera oss i vårt distrikts USC-AU och vad ledamöterna ska fokusera på under kommande år. Det är också en sjukt kul helg där en träffar gamla och nya vänner från alla distrikten i Stockholmsregionen (Birka, Roslagen, Stockholm, Södertörn).

Vad behöver jag ha med mig?

Vi sover ute men äter inne (du behöver alltså inte några matsaker med dig)

• Tält (prata gärna ihop er med vänner så slipper alla ta med varsitt)
  • Necessär
  • Sovsäck
  • Liggunderlag
  • Kläder efter väder
    Och ett glatt humör såklart

Varmt välkomna, och kom ihåg att vi behöver dig!

//Stockholmregionens USCAU

Mer information?
Nedan följer några användbara länkar:

Anmälan >>

Facebook-Event >>

Välkommen på Ting 2017!
15-17 september

Ris & Röj – Höst @ Vässarö
Okt 29 kl. 15:00 – Nov 5 kl. 14:00

Söndag 29 oktober- söndag 5 november

Anmälan till R.O.R Höst – kan göras här >>

Vässarödagen
Feb 21 kl. 00:00 – 23:45

Den 21 februari tar man på sig sin Vässarö-tröja och sprider goda ord om Vässarö. Man får med fördel lägga upp en bild på sig själv i sin Vässarötröja och sprida på sociala medier med haschtaggen #Vässarödagen

Så låt den 21 februari från och med nu bli en härlig påminnelse om vår fina ö i Roslagens skärgård!unnamed

Konfirmationsläger 1
Singödagen 2018
Jun 30 kl. 09:30 – 17:30

Lördagen den 30 juni 2018 bjuder vi in de boende på Singö till Scouternas lägerö.

Läs mer om Singödagen här >>