MiniScout

miniscout_logotypPå Vässarö ordnar vi varje sommar Miniscout. Spåraravdelningen genomför sitt läger på samma sätt som ett vanligt kårläger med all den fina vässaröservicen till hjälp (matvaror, lägerplats, färdiga program, planeringshjälp mm).

Det speciella med mini-scoutperioderna är ett gemensamt lägerbål, ett gemensamt halvdagsarrangemang för alla spårare på ön, t.ex. olympiad och en särskild förträff. En kombination av storlägerkänsla och gemenskap i den egna avdelningen.

Lägerperioder för sommaren 2018

MiniScout 1:  15-18 juni
(Olympiad: 17 juni)

MiniScout 2:  16-19 juni
(Olympiad: 17 juni)

Gemensamt lägerbål och olympiad

Under Miniscout arrangeras ett lägerbål och en Olympiad för alla Spårare. För de lägerledare/spårarledare som ska delta på lägret ber vi er att läsa och får mer information om hur det går till och vem som gör vad.

Lägerminnen

Vi erbjuder ett lägermärke till minscout. Märket finns i två varianter- ett gult och ett blått. Märket kostar 5 kr.

Anmäl er här –>