SJÖRÖK 2017

MF120808-MFDX9613.CR2

I sommar hålls SJÖRÖK 2017 – ett sjöscoutläger på Vässarö
Segla era egna båtar till Vässarö och få chansen att prova på andras. Förutom kårernas båtar kommer Vässarös flotta, inhyrda jollar och skutor att stå till ert förfogande.

Sjöprogram kommer att genomsyra hela lägerveckan, både på land och på vattnet. Ni kommer att kunna paddla ut på okända vatten, segla i natten, testa på hur det är att vara skeppsbrutna, gå på skattjakt, hänga i våra mysiga caféer och på seglarskutor. Det kommer även att finnas möjlighet att ta förarintyg eller SRC- certifikat och delta i sjöräddning.

Några av aktiviteterna som kommer att finnas på SJÖRÖK 2017:

• Sjöräddning med
  • Segla skuta
  • Hur är det att vara skeppsbruten?
  • ”Escape room”
  • Skattjakt
  • Segla/paddla/kör båtar du vanligtvis inte använder.
    (Båtar från Vässarö, andra kårer och inhyrda båtar)
  • Ta SRC-certifikat
  • Avlägg prov för fritidsbåtar
  • Båthuscafé

Vässarös ängar är redo för lägerliv. Mat i råvara, faciliteter, kiosk, laddningsstationer, gas till försäljning, bastu, klättervägg, hantverk, trevliga funktionärer, kvällsfika för ledare och en fantastisk natur ingår som alltid på Vässarö.

Det här är lägret för alla sjöscouter,
men naturligtvis är alla scoutkårer välkomna!

Datum: 23-29 juli 2017 (spårare 26-29 juli)
Avgift: 1333 kr/person + 100 kr för båt ToR om ni inte kommer i era egna båtar.
(Kårer som är med i Stockholms scoutdistrikt betalar 1195 kr/person +100 kr för båtresa)
För vem: Alla (Spårare, Upptäckare, Äventyrare och Utmanare)
Anmälan:  Klicka här för att anmäla din kår >>

sjörök + vö

Just nu är det en liten grupp sjöbusar som planerar. Vill du vara med och skapa detta fantastiska läger, maila till sjorok@vassaro.se

* Max antal deltagare på SJÖRÖK 2017 är 800.

7022 originalstorlek