I sommar blir det FS-läger igen!

I sommar blir det FS-läger på Vässarö igen. Du som är 10-13 år är välkommen till Vässarö den 16-22 juli.   Frilufts- och Seglarläger riktar sig till 10-13-åringar och betyder i allmänhet en mängd saker till exempel fin natur,  friluftsaktiviteter, lek och Läs mer »

Anmälan till Ris & Röj – Påsk är öppen!

Nu är anmälan till Ris&Röj – Påsk öppen!   28 mars – 8 april är du välkommen till Vässarö för att röjja ris, elda, måla och göra annat skoj som finns på våra arbetslistor. … och i år 2018 kör Läs mer »

Gott nytt Vässarö-år!

Vässarö önskar Gott nytt år! Här kommer vår önsketår: Glada vi blir om din funkansökan vi får Eller kanske jobbar du lägerskola i vår Blir även glada om du Existera går Kanske lockas du av händer, på äng för tår Läs mer »

En tidig julklapp från Vässarö – Rabatt på hood-tröja

Nu får du köpa Vässarös hood-tröja till ett riktigt julklapps-pris! Om du beställer din tröja före 13 december, så får du köpa den för 370 kr (ord. pris 495 kr) Ange ”Lucia” som rabattkod om du vill slippa fraktkostnad och istället hämta Läs mer »

Muddring i Fladan

Vässarös småbåtsvik, Fladan, behöver bli djupare för att segelbåtarna ska kunna komma in till bryggorna. Därför har man nu beslutat att muddrar botten i viken.   I senaste numret av Demed (Nr 3-2017)  har vi ett bildreportage från muddringen på Vässarö.  Läs mer »

Äntligen får vi säga varmt välkomna till RORLOL! 

På grund av de kraftiga vindarna som har blåst över Vässarö de senast dagarna har vi inte kunna köra några båtar. Därmed har Ris & Röj inte kunnat starta som planerat.     Men nu har vädret blivit bättre och Läs mer »

Anmälan till Ris & Röj – Höst öppnar igen 18 oktober!

Den 18 oktober öppnar vi anmälan till Ris & Röj igen!   Ris & Röj – Höst äger rum på Vässarö från den 29 oktober till  5 november.   Dagarna ägnar vi åt att röjja ris, måla, lära oss köra traktor Läs mer »

Dröm dig tillbaka till sommarens Vässarö

Ta en titt på filmen och dröm dig tillbaka till sommarens läger!   Här kommer en hälsning från en av sommarens funktionärer…   Nu finns det väl ingen tvekan längre!  Kom till Vässarö, som funktionär eller på läger!   Läs mer Läs mer »

Anmälan till Ris & Röj- Höstlov är uppe!

Nu kan du anmäla dit till Ris & Röj- höstlov! Vi röjer på dagarna och myser på kvällarna. Röjja ris, elda, måla och annat skoj ligger på arbetslistan.   Söndag 29 oktober- söndag 5 november öppnar vi för att fira höstlovet i Läs mer »

Nordiska kusträddardagen 6 maj

Den 6 maj kommer det att plockas skräp längs kusten i hela Norden. Självklart kommer vi att plocka skräp även på Vässarö!   Den 6 maj samlas fem nordiska länder i en gemensam aktion för att rädda haven från skräp. Läs mer »