I sommar hålls SJÖRÖK 2017 – ett sjöscoutläger på Vässarö

Segla era egna båtar till Vässarö och få chansen att prova på andras. Förutom kårernas båtar kommer Vässarös flotta, inhyrda jollar och skutor att stå till ert förfogande.

Delta i sjöprogram på land, paddla på okända vatten, segla på natten,  häng i mysiga caféer och på seglarskutor. Det kommer även att finnas möjlighet att ta förarintyg eller SRC och delta i sjöräddning.

Vässarös ängar är redo för lägerliv. Mat i råvara, faciliteter, kiosk, laddningsstationer, gas till försäljning, bastu, klättervägg, hantverk, trevliga funktionärer, kvällsfika för ledare och en fantastisk natur ingår som alltid på Vässarö.

Det här är lägret för alla sjöscouter,
men naturligtvis är alla scoutkårer välkomna!

Datum: 23-29 juli 2017
Avgift: Vanlig lägeravgift på Vässarö + 175:- per person (ledare och scout)
För vem: Upptäckare, Äventyrare och Utmanare
Anmälan:  Klicka här för att anmäla din kår >>  *

Just nu är det en liten grupp sjöbusar som planerar. Vill du vara med och skapa detta fantastiska läger, maila till sjorok@vassaro.se

* Kårer tillhörande Stockholms Scoutdistrikt har bokningsförtur fram till den 1 oktober 2016. Därefter råder först till kvar. Max antal deltagare är 800 på Sjörök.

MF120808-MFDX9613.CR2